Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
84 találat a(z) "online" cimkére.

Infotér Konferencia 2020 – Balatonfüreden és online!

2020. október. 06. 00:08
11. alkalommal rendezik meg 2020. október 20-21-én az immár hagyományos Infotér Konferenciát. Az első nap székhelye Balatonfüred. A délelőtti plenáris előadások után 6 kerekasztal beszélgetés következik. Minden esemény követhető lesz online is. A második napon a szokásokkal ellentétben már reggeltől panelbeszélgetések várják az érdeklődőket. A kerekasztalok résztvevői online jelentkeznek be. A virtuális tér tehát átveszi az uralmat. Találkozzunk ismét...

Online feladatbankkal segíti az informatika érettségire készülő diákokat a Neumann Társaság és az ELTE

2020. március. 30. 16:28
Internetes feladatbankkal segíti a Neumann Társaság és az ELTE Informatikai Kara a programozás érettségire készülő diákok, illetve az őket felkészítő tanárok munkáját.

Koronavírus - A felnőttképzés online formában is megvalósulhat

2020. március. 28. 07:01
A felnőttképzések a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzetre tekintettel megvalósulhatnak online formában is Magyarországon - közölte a Felnőttképzők Szövetsége (FVSZ) pénteken az MTI-vel azzal összefüggésben, hogy megjelent a felnőttképzésben folyó oktatás és szakmai vizsgáztatás biztosításának eltérő szabályairól szóló rendelet.

Bankok: egyre többen választják az online megoldásokat

2020. március. 26. 09:36
Egyre több ügyfél használja az online banki megoldásokat, és a bankautomatáknál kevesebb a készpénzfelvétel a koronavírus-járvány miatt - közölték a bankok az MTI megkeresésére szerdán.

Egyre kevesebb fiatal használja illegálisan az online tartalmakat

2020. május. 04. 09:59
Egyre több fiatal használ jogszerű online forrásokat a digitális tartalmak eléréséhez - közölte a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala az MTI-vel.

NAV: online is lehet kérni a keresetkimutatást

2020. február. 19. 12:00
Februártól online is lehet igényelni a banki hitelfelvételhez elengedhetetlen adóhivatali keresetigazolást - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az MTI-vel szerdán.

Egyszerűbben használható a mobiljegy a metróban

2020. február. 06. 15:19
Egy új fejlesztésnek köszönhetően egyszerűbbé vált a mobiljegy használata a metróállomásokon. Már kódbeolvasás nélkül is lehet igazolni a mobiljegy érvényességét.

Internetezés Magyarországon: a legfrissebb adatok

2018. március. 12. 07:00
2017 végére közel 9,5 millióra nőtt az internet-előfizetések száma, aminek 69 százaléka mobilinternet-előfizetés volt – tájékoztatott a statisztikai hivatal.

Online elérhető a matek érettségi megoldása, magyarázattal

2018. május. 10. 07:00
A keddi matek érettségi feladatsora a korábbi évekhez hasonló nehézségű volt. A matek érettségi feladatok nem hivatalos megoldását is el lehet már érni a matekerettsegi oldalon, így aki emlékszik a saját megoldásaira, máris összevetheti a Matekinges megoldással. Hamar kiderülhet, hogy nagyjából milyen eredményre lehet számítani majd matekból az érettségi bizonyítvány kézhezvételekor.

A magyar cégek jobban használják az online-t, mint nemzetközi társaik

2017. szeptember. 07. 07:35
A meglepő adat a Future of Business című felmérés legújabb kiadásából derül ki, amely a Facebook, a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) és a Világbank együttműködésével készült. Míg Magyarországon az exportőrök 75%-a egyetért abban, hogy az online eszközök használata a nemzetközi kereskedelemben növeli bevételeit, addig globálisan ez az arány csupán 58%.

összesen: 84 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9