Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
97 találat a(z) "konferencia" cimkére.

Élőben minden izgalmasabb! - Találkozz személyesen is a legújabb robottechnológiával

2019. május. 08. 09:00
Az egyedi end-of-arm toolokat fejlesztő, innovatív dán robotgyártó egy új robot adaptert dobott piacra, amelynek segítségével a robot kiegészítőik további robottípusok széles körével válnak kompatibilissé. Mindez most testközelből is kipróbálható a MACH-TECH és Ipar Napjai kiállításon, május 14-17 között! Csatlakozz szakemberek százaihoz és próbáld ki a legújabb robottechnológiát!

Palkovics: az államnak szerepet kell vállalnia az 5G hálózatok kiépítésében

2019. június. 19. 09:00
Az államnak szerepet kell vállalnia az 5G hálózatok infrastruktúrájának kiépítésében - mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter az 5G Koalíció (5GK) plenáris ülésén és konferenciáján kedden Budapesten.

Áprilisban jön a think.BDPST, az innovációs fórum

2019. február. 05. 13:05
Idén április 4-én és 5-én negyedik alkalommal rendezi meg az Antall József Tudásközpont a kelet-közép-európai régió legfontosabb innovációs fórumát, a think.BDPST konferenciát, amelynek szakmai partnere a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) és a Nemzetközi Visegrádi Alap, fővédnöke pedig Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter - közölte a rendezvény szervezője hétfőn az MTI-vel.

Digitális Vállalkozások Program Központi nyitórendezvény – Kara Ákos előadása

2016. június. 15. 11:19
A Modern Vállalkozások Program kormányzati hátterét mutatta be Kara Ákos, az infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkár a program győri nyitórendezvényén. Beszámolt arról is, hogy ehhez kapcsolódóan nyáron indul egy újabb kezdeményezés, amelynek lényege, hogy a most elérendő vállalkozások mellett, még négyezer vállalkozásnak nyújthat pénzügyi segítséget. Emellett kitért arra is, a kormányzat számára kiemelt cél, hogy több százezer ember...

Digitális Vállalkozások Program Központi nyitórendezvény – Kelemen Csaba előadása

2016. június. 13. 15:07
A jelenlegi rendelkezésre álló támogatásokról, a GINOP 3.2.2 projekt hátteréről és részleteiről, és a további vállalati pályázatokról tartott előadást Dr. Kelemen Csaba a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium főosztályvezetője a Modern Vállalkozások Programja győri nyitórendezvényén. Emellett vázolta a vállalati IKT mutatókat is hazánk vonatkoztatásában, és kiemelte: cél, hogy sokkal több informatikai megoldást alkalmazó vállalkozás legyen jelen Magyarországon.

Digitális Vállalkozások Program Központi nyitórendezvény – Deutsch Tamás előadása

2016. június. 13. 15:04
A digitalizáció egy összetett, átfogó, társadalmi jelenség, így nem, mint egy technológiai, gazdasági, kormányzati kérdésről beszélünk, hanem mint egy komplex, a mindennapjainkat meghatározó jelenségről – hangsúlyozta beszédében Deutsch Tamás a Modern Vállalkozások Programja nyitórendezvényén. Hozzátette, a kormány úgy gondolkodik, hogy a digitalizáció nem választás kérdése, ezért azt az alapvető megfontolást képviseli, hogy ez a folyamat olyan módon történjen...

Digitális Vállalkozások Program Központi nyitórendezvény – Dr. Parragh László előadása

2016. június. 13. 15:01
A magyar kamarai rendszer rendkívül elkötelezett a modern technológiák, és az új felfogások iránt – emelte ki előadásában Dr. Parragh László, a Modern Vállalkozások Programja nyitórendezvényén. A gazdasági növekedés fenntarthatóságának feltétele pedig a tudás és a gazdaság összekapcsolása – tette hozzá a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke. Mindehhez pedig szükséges az oktatás megfelelő minősége is, hiszen optimális tudásátadás nélkül nincs olyan munkaerő...

Interjú Szabó Lászlóval a 6. Infotér Konferencián

2015. november. 19. 19:13
Az infokommunikációs szektor a magyar exporton belül 21%-ot képvisel, és ezzel egy meghatározó erő a magyar gazdaság szempontjából - mondta Szabó László a balatonfüredi Infotér Konferencián. A 6. alkalommal megrendezett eseményen a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára kiemelte, hogy ezen a területen a munkavállalók magas minőségű munkát végeznek és nagy hozzáadott értékkel dolgoznak.

Precíziós gazdálkodás és digitális trendek I.

2015. március. 30. 08:13
Kétféle gazdálkodó létezik Magyarországon: azok, akik már elindultak a precíziós mezőgazdaság megvalósításának útján és azok, akik a közeljövőben fognak. Ezzel a mottóval rendezte meg első alkalommal az Agroinform és az IVSZ a PreGa Konferenciát Kecsekméten. A rendezvényen a precíziós gazdálkodás és az informatika kiemelt szereplői tartottak gyakorlatorientált előadásokat.

Nemzetközi ifjúsági űrkutatási konferencia lesz Budapesten

2015. február. 12. 09:03
Az űrkutatás és az űrtevékenység tudományos, technológiai és oktatási kérdéseivel foglalkozó nemzetközi ifjúsági konferenciát rendeznek pénteken a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen (BME). A magyar és angol nyelvű tanácskozás Bővülő ismereteink elnevezésű szekciójában az űrtevékenységhez kapcsolódó tudományterületek - többek között fizika, kémia, biológia, orvostudomány, pszichológia - új tudományos eredményeit, míg A jövő kihívásai blokkban...

összesen: 97 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10