Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
465 találat a(z) "KKV" cimkére.

A hazai kkv-k digitális helyzetéről érzekezett György László az MVP egri záróeseményén

2022. március. 28. 10:14
A hazai kis- és középvállalkozások digitális helyzetéről és a VALI-ról, a Vállalkozói Információs Portáról beszélt György László, gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár, a Vállalkozz Digitálisan! – Modern Vállalkozások Programja egri záró konferenciáján.

Zárógondolatok a Vállalkozz Digitálisan! – Modern Vállalkozások Programjáról

2022. március. 24. 06:49
Záró eseményéhez érkezett a Vállalkozz digitálisan! Modern Vállalkozások Programja. A szakmai előadásokat és egy kerekasztal beszélgetést felvonultató eseménynek ezúttal Eger adta a helyszínt. A beszélgetésen részt vett File Sándor, a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara főtitkára is. Most az Infotér stábjával is megosztja véleményét a programról, mely a kis- és középvállalkozások digitalizációjáért jött létre több mint 6 évvel ezelőtt.

Hamarosan lezárul a Modern Vállalkozások Programja

2022. március. 07. 07:00
Hamarosan lezárul a Vállalkozz Digitálisan! Modern Vállalkozások Programja. A befejezéshez közeledve a projekt vezetői és a tanácsadók egy záró műhelymunkán vettek részt, ahol egyénileg és csoportosan is értékelték az elmúlt több mint 6 év eredményeit és egy közös tréningen fejlesztették tovább kompetenciáikat. Sonkolyné Varga Emília, az MVP operatív vezetője sikeresnek ítélte meg a programot!

KIFÜ-TÉR – Projektmenedzsment kihívásai és jövőképei

2022. február. 18. 07:14
A KIFÜ ügyfelei között új célközönség jelent meg a KKV-k személyében. Dudás Dezső, a projektmenedzsment főosztály vezetője azt mondja, ez jelenti számukra az aktuális kihívást, hiszen meg kell tanulniuk a KKV-k ritmusát, elvárásait, és ezekre megoldásokat kell találniuk. A részletekről az alábbi beszélgetésben hallhatnak.

Digitalizációs körkép: célok és kihívások – panelbeszélgetés

2022. április. 29. 09:53
Milyen a digitális felkészültség a hazai kis- és középvállalkozások szempontjából? Mik a definiálható célok és a nehézségeket okozó kihívások? A téma szakértői, tanácsadói beszélgettek átfogóan a digitalizáció hazai kihívásairól a Modern Vállalkozások Programja egri záró konferenciáján egy panelbeszélgetés keretében.

Hatékonyságnövelés dokumentumkezelő rendszerek használatával

2022. április. 14. 10:25
A dokumentumok elektronikus tárolása és legalább a fontosabb üzleti folyamatok elektronikus kezelése esetén elengedhetetlen, hogy hatékonyságról beszéljük. Így látja az elektronikus dokumentumkezelés kérdését Varga László, a DMS One Zrt. szakmai igazgatója, aki az MVP záró eseményén arról is beszélt, hogy honnan hová lehet eljuttatni egy-egy vállalkozást ezen a területen, és természetesen az is szóba került, hogy a DMS One miben tud nekik segíteni.

Biztonságos megoldások a távoli és hibrid munkavégzéshez

2022. április. 11. 08:59
Azok a cégek, amelyek a távoli és hibrid munkavégzésben megtalálták a saját útjukat és sikeresen átálltak az új működési modellre, egyértelműen versenyelőnybe kerültek a társaikhoz képest – mondta előadásában Szlezák Péter, a Systems32 IT üzleti tanácsadója a Modern Vállalkozások Programja záró konferenciáján. Előadásának témája a biztonságos megoldások voltak a távoli és hibrid munkavégzéshez.

Üzlet és technológia kapcsolata

2022. április. 06. 15:25
Sose az vezéreljen bennünket, hogy “én is digitalizálni akarok, mert az olyan modern”. Helyette keressünk egy problémát, egy területet, amit fejlesztenénk, egy új szolgáltatást, hogy ne maradjunk le. Ehhez a problémához kell ezt követően tech céget keresni, aki tudja, hogyan lehet az új álmunkat megvalósítani – ezt a folyamatot ajánlotta a kis- és középvállalkozásoknak Szekrényi Péter digitális transzformáció szakértő, az Amtech Rendszerház tulajdonosa az MVP...

Kott Ferenc – Nemcsak halat, hálót is adunk - Kkv digitalizációs körkép

2022. április. 04. 09:54
A Modern Vállalkozások Programjának célkitűzései, a megvalósulásuk, az eddigi eredmények és a folytatás – a jövő tervei – voltak a fókuszban Kott Ferenc, az Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Digitalizációs Kollégium elnökének beszédében a program szakmai záró eseményén Egerben. 2022-03-03

Kormányzati támogatás a KKV-k digitalizációjához

2022. április. 01. 08:47
Minden fejlesztéshez pénz kell. Nincs ez másképp az informatikai szektorban és a digitalizáció esetében sem. Kelemen Csaba, az Innovációs és Technológiai Minisztérium főosztályvezetője azokról a támogatásokról beszélt az MVP egri konferenciáján, melyeket a kormányzat tud nyújtani a KKV-k digitalizációjához.

összesen: 465 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11