Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
804 találat a(z) "internet" cimkére.

Dr. Kövesi Gabriella – Piaci szabályozási tendenciák

2021. november. 19. 10:41
Úgy látszik kiderült, ha internet, vagy távközlés nincs, akkor szinte semmi nincs – ezt mondta körülbelül egy évvel ezelőtt egy interjúban Dr. Kövesi Gabriella, a Hírközlési Érdekegyeztető Tanács elnöke a koronavírus-járvány hatásairól. Előadásában az azóta eltelt időszakról, hatásokról, tapasztalatokról, nehézségekről és új irányokról is hallhattunk.

Bor + IT = WineGroup

2021. március. 31. 09:06
Ritkán hallani a bor és az informatika kapcsolatáról. A Futurion egy informatikai üzletfejlesztéssel foglalkozó cég, ami növeli az üzleti produktivitást, az IT hatékonyságot és biztonságot. Létrehozták a WineGroupot ahol, megalkottak egy olyan webshopot ami összekapcsolja a borászokat, a bortermelőket és a borfogyasztókat. Költségek nélkül készítenek arculathoz megfelelő oldalt, amivel akár egyszerűen és közvetlenül értékesíthetnek. Ennek részleteiről az...

Technológiai áttörésekre fókuszál az Invitech

2020. október. 30. 13:54
Az elmúlt hónapokban a koronavírus-járvány következtében a munkavégzés, az oktatás, a kereskedelem és a szórakozás is egyre inkább az online térbe költözött. A megnövekedett terhelést a távközlési hálózatok jól bírták, ám az Invitech munkatársai már nem csak a járvány okozta helyzetre, hanem a technológiai áttörésekre fókuszálnak.

Areus Data Management

2020. október. 13. 18:18
A mai világban a vállalatok legértékesebb vagyona az információ, ezért annak hordozóját, az adatot stratégiai vagyontárgyként kell kezelnie minden nagyvállalatnak. A vállalat sikere szempontjából meghatározó, hogy hogyan tárolja, védi, kezeli és dolgozza fel ezeket az adatokat. Az Areus több tucatnyi nagyvállalat stratégiai partnere az adatgazdálkodási stratégia kialakításában és az adatközponti infrastruktúra kiépítésében.

Infotér Konferencia 2020 – Balatonfüreden és online!

2020. október. 06. 00:08
11. alkalommal rendezik meg 2020. október 20-21-én az immár hagyományos Infotér Konferenciát. Az első nap székhelye Balatonfüred. A délelőtti plenáris előadások után 6 kerekasztal beszélgetés következik. Minden esemény követhető lesz online is. A második napon a szokásokkal ellentétben már reggeltől panelbeszélgetések várják az érdeklődőket. A kerekasztalok résztvevői online jelentkeznek be. A virtuális tér tehát átveszi az uralmat. Találkozzunk ismét...

Az NMHH öt tanácsa internetezőknek koronavírus idején

2020. március. 17. 17:22
Ahhoz, hogy az internethálózatot továbbra is jó minőségben érjék el a felhasználók, érdemes átgondolni a nethasználati szokásokat, különösen csúcsidőben – tanácsolja a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság. Csatolmányok helyett felhőszolgáltatást, de legalábbis tömörítést, a videohívások helyett hanghívást, a videóknál, streameknél pedig a kisebb felbontást érdemes választani. A hírközlési hatóság egyúttal bátorítja a szolgáltatókat annak átgondolására, hogy a...

A magyarok több mint fele nem érzi biztonságosnak az internetet

2020. február. 06. 06:12
Egy nemrégiben készült felmérés szerint a magyarok 59 százaléka nem érzi biztonságosnak az internetet, sőt, egy jelentős részük nem akar online vásárolni - mondta Rajnai Zoltán, Magyarország kiberkoordinátora szerda reggel az M1 aktuális csatornán. A szakember szerint Észak-Európában a megkérdezettek majdnem 80 százaléka úgy nyilatkozott, mindennap vásárol az interneten. Az adatokból arra lehet következtetni, hogy Magyarországon nem fektetnek elég nagy hangsúlyt...

Egyre nehezebb az adathalászoknak

2019. szeptember. 30. 09:00
Az internetezők 97 százaléka nem dől be a csalásra kitalált webáruházaknak és titkolja a jelszavát - többek között ez derült ki a K&H e-dukáció információbiztonsági programjához készült online tesztből. Szeptemberig több mint 16 ezren tették próbára tudásukat és a kitöltők 46 százaléka jól vizsgázott: 90 százalék feletti eredményt ért el. A legkevesebb helyes válasz a jelszómenedzselő programok használatára érkezett.

Korlátlan lehetőségek: az 5G pozitív hatása a mindennapi életünkre

2019. szeptember. 09. 12:00
Az ötödik generációs hálózat népszerűségét nemcsak a szupergyors sebesség magyarázza, hanem az is, hogy az 5G olyan fejlesztések alkalmazását teszi lehetővé, amelyek gyökeres változást hoznak.

Az idei év kilenc legnépszerűbb böngészője, a malware biztostól az elkerülendőig

2019. szeptember. 04. 13:00
2019-ben is hatalmas harc zajlott a felhasználók kegyeiért böngésző fronton, így izgalmasabbnál izgalmasabb bővítmények és szolgáltatások kerültek piacra, egy kis túlzással, nap nap után. A webböngészők egymásralicitálása meghozta az eredményét, az internet népe ugyanis döntött, a Top Ten Reviews pedig rangsorolta a top kilencet.

összesen: 804 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11