Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
314 találat a(z) "Google" cimkére.

A Google 50 ezer magyar KKV, induló cég és magánszemély digitális fejlesztését segíti

2021. május. 12. 05:47
Az év végéig a Google 50 ezer magyar kis- és közepes vállalat, induló cég és magánszemély digitális fejlesztését segíti díjmentes online technológiákkal és képzésekkel a Grow Hungary with Google programban, ezzel is hozzájárulva a magyar gazdaság fellendüléséhez - mondta Bíró Pál, a globális vállalat magyarországi vezetője online sajtótájékoztatón.

2 millió eurós alap a digitális felzárkóztatásért - Google Impact Challenge

2021. január. 21. 09:22
A Google meghirdette a közép- és a kelet-európai régió országainak szóló Google.org Impact Challenge programját, amely a digitális felzárkóztatásért, illetve az inkluzív gazdasági növekedés elősegítéséért dolgozó szervezetek támogatását célozza - közölte a Google szerdán az MTI-vel.

Infoparlament 2021 – Bíró Pál

2021. augusztus. 16. 08:00
A Google támogatni kívánja a magyarországi digitális átalakulást, valamint és a koronavírus-járvány utáni gazdasági fellendülést. A kezdeményezésnek a "Grow Hungary with Google", azaz "A Google-al növekvő Magyarország" nevet adták. A programban 2021 végéig mindösszesen 50 ezer helyi vállalkozást, startupot és magánszemélyt kívánnak támogatni díjmentes online programokkal, eszközökkel, technológiákkal és professzionális végzettséget biztosító képzésekkel.

A Google törölte a „KORONAVÍRUS DETEKTÁLÓ” appot

2020. március. 11. 06:10
Egy hétig volt csak elérhető a Play Store-on az AC19 nevű androidos alkalmazás, amelyet az iráni kormány készített a koronavírus (COVID-19) járvány nyomon követéséhez. Többen is kritikusan vélekedtek az appról ─ azzal vádolva az iráni vezetést, hogy valójában az állampolgárok megfigyelése a cél ─ az eltávolításnak mégsem ez lehetett az oka, hanem feltételezhetően az a félreérthető megfogalmazás, hogy az alkalmazás segít a betegség felismerésében ─ holott...

Példa nélküli hatalmú cégbirodalmak veszélyeztetik a nemzeti szuverenitást

2020. március. 09. 08:25
A digitalizáció nemzeti szuverenitási kérdés is, mert a szuverén államhatalom mellett létrejött egy pszeudo jogrendszer, amelynek szabályait jelenleg szinte csak a techóriások alkotják - hangsúlyozta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára. Schanda Tamás az Alapjogokért Központ (AK) által a digitalizáció és a nemzeti szuverenitás témájában rendezett konferencián közölte: ma bizonyos vállalati birodalmak olyan hatalmi...

HOGYAN GYŐZŐDHETÜNK MEG ARRÓL, HOGY A GOOGLE AUTOMATIKUSAN TÖRLI AZ ADATAINKAT?

2020. július. 06. 06:42
A társaság legújabb adatvédelmi intézkedése alapértelmezés szerint törli a felhasználók bizonyos adatait, de a legtöbb adat automatikus törléséhez továbbra is manuálisan kell bekapcsolni ezt a funkciót. A Google megkönnyíti a rólunk gyűjtött adatok törlését – habár egy kis munkát azért nekünk is bele kell tenni a szolgáltatás engedélyezéséhez.

A Google szoftvere pontosabban definiálja a mellrákot, mint az orvosok?

2020. január. 03. 22:29
A Google szerint még nincs kész, de már így is igen hatékonynak tűnik az a szoftver, amit az emlőrák pontosabb diagnosztizálására fejlesztettek ki a DeepMind szakemberei - írja a hvg.hu Az elmúlt években már többször bizonyította a mesterséges intelligencia, hogy igen komoly hatékonysággal képes dolgozni az orvoslás terén, és most ezen a téren történt egy újabb fontos előrelépés: a Google olyan szoftverrel állt elő, ami pontosabban ismeri fel az emlőrákot, mint...

A spanyol kormány elfogadta a Google-adó bevezetéséről szóló javaslatot

2020. február. 19. 07:00
Technológiai nagyvállalatok meghatározott digitális szolgáltatásainak megadóztatásáról szóló javaslatot fogadott el a spanyol kormány keddi ülésén Madridban. Ha az indítványt a parlament elfogadja, a világszerte Google-adó néven ismert közteher mértéke Spanyolországban 3 százalék lesz, és a világszinten 750 millió euró, belföldön pedig 3 millió euró éves bevételt meghaladó cégeket fogja érinteni, ilyen például az Apple, az Amazon és a Facebook.

Áttörhetik a nyelvi korlátokat a valós idejű fordító eszközök?

2020. február. 10. 07:03
A mai technológia elősegíti a körülöttünk lévő világ zökkenőmentes és valós idejű megértését. A telefonos alkalmazásokkal, valamint a többnyelvű virtuális személyi asszisztensekkel a kommunikáció kisebb kihívást jelent például turistaként.Az elmúlt évek eredményei ellenére ugyanakkor ne bízzon telefonjában, intelligens hangszórójában, számítógépében vagy fülkészülékében, hogy hamarosan megszünteti az összes nyelvi akadályt, vagy, hogy ürügyként szolgálnak majd a...

A Google új funkciójával legálisan lesznek rögzíthetők a beszélgetések

2020. február. 01. 09:23
A 9to5Google jelentése szerint a Google Phone-alkalmazás legújabb verziójában felfedezett kód további részleteket fedett fel a – nem hivatalos – hírek szerint érkező hívásrögzítőjéről. A legérdekesebb egy olyan kódrészlet, amely szerint a várható kiegészítő funkciók egyike támogatja majd a hívások rögzítését és átmásolását más eszközre.

összesen: 314 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11