Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
64 találat a(z) "e-mail" cimkére.

Illuzionistákat megszégyenítő átverések: a top 4 e-mailes adathalászati trükk

2019. március. 26. 09:00
A phishing nem tűnik el, csak átalakul. A tavalyi év legtöbbet konyhára hozó támadásai ugyanis még szofisztikáltabb, még dörzsöltebb módon láttak napvilágot, sajnos itthon is. Az adó-visszaigénylős csalástól a csomagkiszállításig, összegyűjtöttük a négy leggyakoribb adathalászati technikát.

Személyes adat vagy pénz: mit féltsünk jobban a hackertől?

2019. március. 19. 09:00
A Cisco legfrissebb globális kiberbiztonsági kutatása arra kereste a válasz, hogy a kibertámadások során mi az elsődleges célpont. De nem csak a motiváció áthelyeződésében, hanem a támadási módszerben is változás állt be.

Még mindig az e-mailek rejtik a szervergyilkos trójai falovakat

2019. március. 08. 09:00
Az e-mail továbbra is az első számú fenyegetés marad, a legnagyobb kihívást pedig a felhasználók és munkavállalók biztonságtudata jelenti az információbiztonsági vezetők számára 2019-ben - állapította meg a Cisco legfrissebb globális kiberbiztonsági kutatása, amelyet csütörtökön Budapesten háttérbeszélgetésen mutattak be.

Nem elég csak egy jelszó a biztonságos e-mail forgalomhoz

2019. február. 05. 09:30
Az e-mailek védelméhez nem elég az erős jelszó, több biztonsági elemre is szükség van ahhoz, hogy az elektronikus levelek ne kerüljenek illetéktelen kezekbe. No de milyen alernatívák állnak rendelkezése?

Céges kiskáté a levélbombák hatástalanításához

2018. május. 23. 23:34
Napjainkban az üzleti kommunikáció nagy része e-mailben folyik, ami érthető, hiszen ez elektronikus levelezés gyors, hatékony és visszakereshető, ráadásul a mobil eszközök terjedésének köszönhetően bármikor és bárhol használható. Naponta összesen mintegy 270 milliárd e-mailt küldenek világszerte, nem meglepő tehát, ha szép számmal akadnak olyanok, akik ezen a népszerű csatornán keresztül próbálnak hasznot húzni akár illegális eszközökkel is.

A Telekom e-mail-címével érkeznek átverős levelek

2018. június. 10. 16:24
Egy most indított csalókampány leveleit a Telekom hivatalos e-mail-címével terjesztik, így a profi átverésnek a megszokottnál sokkal többen eshetnek áldozatul. Az adathalász e-maillel válogatás nélkül célozzák meg az embereket, tehát a Telekom mellett más szolgáltatók ügyfelei is megkaphatják a levelet, riasztott a Makay.net.

Figyeljünk a fájlnevekre: a csapás e-mailben jön

2018. január. 25. 07:59
Érkezik az e-mail a főnöktől: „Ezt az összeget sürgősen át kell utalni!” Ráadásul „fontos” megjelöléssel. Erre mindig kiemelt figyelmet kell fordítani. De nem biztos, hogy azonnal eleget is kell tenni a felszólításnak: óriási károkat okozhat a cégnek, ha az üzenetet valójában nem a vállalat egyik vezetője, hanem internetes csalók küldték. Az üzleti e-mailekhez kapcsolódó visszaélések (Business Email Compromise, BEC) száma rendkívüli módon megnőtt az elmúlt néhány...

Felrázza a piacot a Google e-mailt frissítő programja

2018. február. 16. 12:00
A felhasználók automatikusan frissülő járatinformációkat kaphatnak majd egy repülőjegy-foglalást visszaigazoló e-mailben.

Friss jelentés a gyerekek online szokásairól

2017. június. 03. 10:20
A Kaspersky Lab kiadta legújabb jelentését a gyerekek számítógép-használati szokásairól. Az elemzés azt mutatja, hogy alapvetően a gyerekek világszerte kevesebbet kommunikálnak, játszanak és van hozzáférésük a felnőtt tartalmakhoz, mint egy évvel ezelőtt, de több oldalt nyitnak meg, amelyek a kábítószerekről, az alkoholról és a cigarettáról szólnak. A jelentés olyan statisztikákon alapul, amelyeket a Kaspersky Lab termékei készítettek az elmúlt egy év alatt...

Értesítést kapunk, ha kibertámadás érte a gépünket

2017. január. 05. 15:28
A Magyar Telekom e-mailt küld a felhasználóinak a Nemzeti Kibervédelmi Intézet (NKI) értesítése alapján arról, ha az előfizető eszközét internetes támadás érte. A Nemzeti Kibervédelmi Intézet (NKI) és a Magyar Telekom együttműködési megállapodást kötött annak érdekében, hogy Magyarország hosszú távú kiberbiztonsági célkitűzései mentén – az állami és önkormányzati szervek elektronikus információbiztonságáról szóló törvényben és az elektronikus hírközlésről szóló...

összesen: 64 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7