SZEBIT Szeged Business&IT

2022. május 10. kedd, 09:00
Szeged minden évben egy napra a jövő technológiáinak kelet-európai fővárosa lesz: az IT világcégek magyarországi részlegei ezen a napon mutatják be leginnovatívabb, legfuturisztikusabb termékeiket, megoldásaikat. Az eseményen Czimbalmos Levente, az MVP szakmai vezetője is előadást tart.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása
A SzeBIT-en háromféle módon nyílik lehetőség a jövő technológiáinak megismerésére:
  1. kiállítóink standján
  2. előadások meghallgatása során
  3. tematikus szakmai workshopok keretében

A nagy gyártók Szegedre hozzák IT futuretech megoldásaikat, így a régió piacának érdeklődői is testközelből tekinthetik meg az egyes cégek zászlóshajóit jelentő újdonságokat: önvezető autó, ultrakönnyű notebookok, IoT, virtuális/kiterjesztett valóság, cloud megoldások, mesterséges intelligencia, IT biztonság, üzleti megoldások és minden, ami a negyedik ipari forradalmat kézzel foghatóvá teszi.

A nagy világcégek a vendégek lenyűgözéséért fognak versenyezni, a résztvevőket a jövőbe kalauzoljuk.

A nap folyamán az érdeklődők a jövő technológiáinak megtekintése mellett a digitális forradalomról szóló előadásokat is meghallgathatnak. A rendezvény ezen nyilvános részének látógatói cégvezetők, döntéshozók, egyetemi hallgatók, iskolások Magyarországról, valamint a környező országokból, elsősorban Szerbiából és Romániából.

Részletes program  itt!