Seszták Miklós miniszteri kitüntetésben részesítette Soltész Attilát és Biró Albertet

2014. október 29. szerda, 13:25 kormany.hu • Soltész Attila, Seszták Miklós, NFM, Információs társadalom szakmai érem, Biró Albert
A nemzeti fejlesztési miniszter szakmai díjakat és miniszteri elismeréseket adott át az október 23-i nemzeti ünnephez kapcsolódóan 2014. október 28-án, Budapesten. Az INFOTÉR Egyesület elnöke Soltész Attila és a Felügyelő Bizottság elnöke is az Információs Társadalomért szakmai érmet vehette át a minisztertől, az informatika szakterület, a számítástechnikai kultúra, valamint az információs társadalom fejlesztése érdekében végzett magas színvonalú, eredményes tevékenység elismeréseként.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása

Seszták Miklós a kitüntetetteket méltatva úgy fogalmazott: mindazok, akik kiemelkedő erőfeszítéseket tesznek a köz szolgálatáért, valójában ugyanazért küzdenek, mint a korábbi forradalmárok, ez pedig nem más, mint egy jól működő, folyamatosan fejlődő, méltó életlehetőségeket teremtő Magyarország.

A fejlesztési miniszter az ünnep alkalmából számos szakember példamutató munkáját ismerte el Baross Gábor-díjjal, Puskás Tivadar-díjjal, Prométheus-díjjal, Neumann János-díjjal, A Közlekedésért Érdeméremmel, a Hírközlésért Érdeméremmel és Az Információs Társadalomért szakmai éremmel.

Kapcsolódó dosszié: Személyi hírek