Nemzetközi előadók az Infotér Konferencián

2013. október 18. péntek, 00:04 INFOTÉR • Infotér Konferencia,
Az idei Infotér Konferencián több nemzetközi előadót is üdvözölhetünk a magyar információs társadalom fejlődése szempontjából releváns témákban. Az első nap Peter Reichstadter, Ausztria Szövetségi Kormányának e-közigazgatási stratégiai tanácsadója ad elő Fekete Gábor e-közigazgatásért felelős helyettes államtitkár és az Infotér Egyesület közös meghívásának köszönhetően. A téma ezúttal is az e-közigazgatás fejlesztésének legfontosabb kérdése lesz; a közigazgatási információs rendszerek együttműködése.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása

John Higgins, a Digital Europe főigazgatója Vályi-Nagy Vilmos, infokommunikációért felelős államtitkárral együtt fogja megnyitni a rendezvény második napját. A Digital Europe egy európai egyesület, amely több mint tízezer tagvállalat, 2 millió alkalmazott és több mint 1000 milliárd eurós piac érdekeit képviseli. Az angol származású főigazgató 2011 óta vezeti az egyesületet.

Peter Reichstadter

Hannes Fazekas az ausztriai Schwechat város polgármestere, aki a második napi “A Smart City szerepe és jelentősége a városok életminőségének és hatékonyságának javításában” szekció előadója. Schwechat sikeres smart city projetkjeivel hívta fel magára a figyelmet.Hannes Fazekas