Módosul az Önkormányzati ASP központ felállítása érdekében kiírt felhívás beadási határideje

2012. május 21. hétfő, 21:33 • NFÜönkormányzat, NFÜ, EKOP, asp
Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent, "Önkormányzati ASP központ felállítása" című EKOP-3.1.6 kódszámú kiemelt felhívás beadási határideje várhatóan 2012. június 20-ig meghosszabbításra kerül. Kérjük, folyamatosan kövessék figyelemmel a honlapon a pályázati dokumentumok aktuális változatait.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása
A fejlesztés célja a piaci e-közigazgatási megoldásokra és tapasztalatokra építve egy olyan szolgáltató központ (ún. „ASP”) létrehozása a közép-magyarországi régióban, amely az önkormányzatok (gazdálkodási, ingatlan-vagyonkataszter modul esetében az önkormányzatok és önkormányzatok intézményei) számára lehetővé teszi a hatékony forrásfelhasználás mellett a belső működés támogatását és egyes e-közigazgatási szolgáltatások nyújtását korszerű informatikai megoldások segítségével, valamint lehetőséget nyújt az állampolgárok és a vállalkozások igényeihez igazodó, egységes önkormányzati e-ügyintézési szolgáltatások igénybevételére.

Az ASP keretrendszere központi szolgáltatásokat nyújt a megyei és települési önkormányzatok részére – minden településtípusra - pénzügyi, gazdasági működésük területén, valamint lehetőséget teremt a közigazgatási szolgáltatások folyamatainak elektronizálását támogató alkalmazások igénybevételére.

Részletes pályázati dokumentáció