Mester Sándor vezeti a Computerworld üzletágat a Project/029-nél

2013. május 2. csütörtök, 19:50 Project029 • Mester Sándor, Computerworld,
A mai naptól Mester Sándor irányítja a Computerworld márka köré épített nyomtatott és online kiadványok, valamint rendezvények üzletágát és ő a főszerkesztője a Computerworldnek is. A vállalati informatikával foglalkozó Computerworld termékcsalád egyik erőssége a Project/029 cégnek, amely exkluzív licenc partnere hazánkban az amerikai IDG infokommunikációs kiadóvállalatnak.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása

Mester Sándor életműdíjas informatikai újságíró, aki pályája során volt már főszerkesztője a Computerworldnek (1990-től 1997-ig). A laptól való távozása után ügyvezető igazgatóként vezette a Scala ECE Hungary céget, majd Brüsszelben irányította az ETIS nemzetközi informatikai-távközlési szövetség központi irodáját. 2001 és 2007 között a www.origo.hu portálnál dolgozott, ahol az utolsó 4 évében a hirdetési igazgatói posztot töltötte be és munkatársaival megnégyszerezte az [origo] portfólió hirdetési bevételeit. 2007 februárja óta független tanácsadóként tevékenykedik. 2011-től az infoter.blog.hu főszerkesztője és az Infotér Egyesület elnökségének tagja.

„Sándor a hazai infokommunikációs ipar és média állócsillaga, akinek az a feladata, hogy új lendületet adjon a Computerworld márkával fémjelzett üzletágnak. Az infokommunikációs iparág a gazdasági válság ellenére folyamatosan növekszik Magyarországon is, és hiszünk abban, hogy innovatív és minőségi tartalmakkal a Computerworld is részesedhet e bővülésből” – mondta Virágh Márton, a Project/029 ügyvezető igazgatója.

„Folyamatosan változik az a környezet, amelyben a Compterworldnek érvényesülnie kell. A professzionális olvasó elvárása azonban változatlan: munkájában hasznosítható, minőségi tartalmakat akar olvasni. Bízom benne, hogy a Computerworld életének most kezdődő új fejezete sikeres lesz” – mondta Mester Sándor, a Computerworld üzletág vezetője, főszerkesztő.

Kapcsolódó dosszié: Személyi hírek