Ma indult a verseny a Ki Mit Tube-on

2015. augusztus 18. kedd, 18:59 • www.hirado.hu
Felkerültek az eddig beérkezett pályaművek és bemutatkozó videók a verseny honlapjára, és megindult a küzdelem a szavazatokért. Meggyőző számokat mutatnak már a Dancsó Péter győzelmét hozó zsűri-választó szakasz statisztikái is: a verseny indulása óta feltöltött videók nézettsége meghaladta a 2,3 milliót. A Ki Mit Tube statisztikáiból kiderül, hogy egy országos online verseny esetében, a mobileszközről indított videó-megtekintések mintegy 76 százaléka mobiltelefonról, 24 százaléka pedig táblagépről

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása

Operációs rendszer tekintetében a mobiltelefonok esetében az Android toronymagasan vezet (82 százalék), az iOS (16 százalék) és a Windows Phone (1,1 százalék) előtt, a táblagépek esetében a sorrend megmarad, de a különbségek kisebbek (Android: 63 százalék, iOS: 35 százalék, Windows Phone: 2 százalék).

A Ki Mit Tube produkciós versenyére szeptember 5-ig lehet nevezni a verseny weboldalán. A verseny első fordulója szeptember 7-én ér véget. Szeptember 8-án reggel kezdetét veszi a középdöntő, melybe a 99 legtöbb szavazatot szerzett produkció kerül. Itt három kategória mentén zajlik majd a szavazás, melynek eredményeképp kialakul a legnépszerűbb produkciók (kategóriánként 9-9-9) mezőnye. A szeptember 20-i finálén a verseny honlapjára felkerülnek a döntős produkciók, és megindul a végső hajrá a szavazatok begyűjtéséért. A döntés kizárólag az internet népének kezében van: a legtöbb szavazatot gyűjtő produkció megnyeri a Ki Mit Tube-ot.