Letölthető a WEBBeteg mobilapp

2013. december 12. csütörtök, 18:51 • www.hirado.huapp, WEBBeteg,
Megjelent és ingyenesen letölthető iOS és Android készülékekre az orvosi tájékoztató portál alkalmazása. A magyar nyelvű applikáció nem egy-egy szűkebb beteg(ség)csoportra szorítkozik, hanem mindenkinek hasznos információkat tartalmaz. A személyre szabható hírolvasó funkción felül különböző kalkulátorok, betegséglexikon és tünetellenőrző segítségével kaphat a felhasználó teljesebb képet saját testéről és egészségi állapotáról.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása

 Olvashatja a legfrissebb WEBBeteg tartalmakat, sőt saját, személyre szabható hírfolyamot is hozhat létre. Kereshet a betegséglexikonban, melyben több mint 700 betegség leírása található. Az úgynevezett tünetellenőrző segítségével testtájanként kereshet rá az esetleges probléma okára; többféle kalkulátor segítségével számolhatja ki az egyéni értékeit. Defibrillátor-, és patikakeresője segíti, hogy vészhelyzetben vagy szükség esetén a lehető leghamarabb jusson segítséghez.

Természetesen a klasszikus Orvos válaszol rovat is elérhető az alkalmazáson keresztül, ahol több mint 40 szakorvostól lehet kérdezni.

Kapcsolódó dosszié: TÁMOP 2.1.2 program információk