Infoparlament 2022

2022. május 9. hétfő, 09:00
Két évnyi kényszerű online lét után végre újra személyesen rendezzük meg a digitális fejlődés egyik legfontosabb hazai eseményét az Infoparlament 2022 rendezvényünket.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása
Az idei év témái közt helyet kapnak kiberbiztonsági kérdések, és a korábban csak sci-fi filmekből ismert, de ma már a valóságunk részét képező metaverzumban rejlő lehetőségek és veszélyek is.

Az esemény időpontja: 2022. június 9.

Helyszínei: Magyar Országház és Várkert Bazár

A digitális világ színe-java gyűlik majd össze ismét az Infoparlament keretében. A hálózat- és jövőkutatók, kiberbiztonsági szakértők és külpolitikai elemzők mellett a Magyar Honvédség és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem képviselői vesznek majd részt az előadásokon és a kerekasztal- beszélgetéseken.

A digitalizáció és a virtuális világ ma már minden szinten átszövi a mindennapjainkat, ami új lehetőségeket jelent, de egyúttal új kérdéseket és új problémákat is felvet, amikkel foglalkoznunk kell.

Jelentkezzen még ma, vegyen részt az Infoparlament 2022-es rendezvényén, hogy első kézből értesülhessen a digitális jövőnket formáló legfontosabb kérdésekről.

Részletes program és jelentkezés a konferencia weboldalán találhatóak, vagy elérhetőek az Infotér Egyesület weboldaláról is.

Várjuk Önöket szeretettel a 12. Infoparlamenten!