Both Zoltán miniszteri biztos lesz az NMHH második embere

2013. szeptember 18. szerda, 21:33 Origo, HVG • Both Zoltán, NMHH
Németh Lászlóné miniszteri biztosa lesz a második ember a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál – írja a hvg.hu. Both Zoltán 2011 óta a kormány legfőbb infokommunikációs szakembere, jelenleg a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium távközlő hálózatok konszolidációjáért felelős miniszteri biztosa. A hvg.hu szerint a MediaNet 2013 konferencia programjában volt olvasható, hogy Both Zoltán az NMHH hírközlési igazgatójaként fog felszólalni októberben. A program már napok óta nyilvános, a lap szerint ugyanakkor az NMHH belső hálózatán csak kedden jelent meg, hogy igazgatóvá nevezik ki a miniszteri biztost.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása
Eddig ilyen tisztség nem volt a hatóságnál. Úgy tudják, hogy ő kerülhet a médiahatóság hírközléssel foglalkozó elnökhelyettesi posztjára is.

Mátrai Gábor hírközlési elnökhelyettesi megbízatása közös megegyezéssel szűnt szeptember 10-én. Korábban az NMHH-nál Mátrai volt a felelős a negyedik mobilszolgáltató elindításáért, illetve a piacon lévő három mobilszolgáltató frekvenciaszerződéseinek újratárgyalásáért.

Kapcsolódó dosszié: Személyi hírek