Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
20 találat a(z) "Zuckerberg" cimkére.

Házkutatás kezdődött a cég londoni irodáiban

2018. március. 27. 08:00
Házkutatás kezdődött péntek este a Cambridge Analytica nevű brit-amerikai politikai elemző és tanácsadó cég londoni központjában. A házkutatási engedélyt Elizabeth Denham brit információs kormánybiztos kérésére adta ki a londoni felsőbíróság. Ennek előzményeként brit és amerikai sajtójelentések szerint a Cambridge Analytica több tízmillió Facebook-felhasználó adatainak feldolgozásával igyekezett képet alkotni a célba vett amerikai választók politikai...

Zuckerberg beismerte a Facebook tévedését és teljes körű vizsgálatot ígér

2018. március. 22. 06:58
Mark Zuckerberg, a Facebook közösségi oldal alapítója és elnök-vezérigazgatója beismerte a Facebook tévedését és teljes körű vizsgálatot ígért a Cambridge Analytica ügyében. Zuckerberg - aki először nyilatkozott nyilvánosan a brit-amerikai politikai elemző és tanácsadó cég botrányának kirobbanása óta - saját Facebook-oldalán fejtette ki álláspontját szerdán.

A kínos ügyek ellenére nőtt a Facebook bevétele

2018. április. 26. 11:15
Jelentősen emelkedett forgalma és nyeresége 2018 első negyedévében, dacára a Cambridge Analytica politikai elemző és tanácsadó céghez fűződő adatkezelési botránynak. “Annak ellenére, hogy nagy kihívásoknak nézünk elébe, közösségünk és vállalatunk erősen startolt 2018-ban” – írta Mark Zuckerberg, a Facebook társalapítója és vezérigazgatója a szerdán este közzétett jelentéshez fűzött rövid felvezetőben.

Hamis profilokat távolítottak el a Facebookról a magyar választások előtt is

2018. április. 11. 07:13
Hamis profilokat távolítottak el a Facebook közösségi oldalról a többi között a magyar parlamenti választások előtt is - közölte Mark Zuckerberg, a portál alapítója és elnök-vezérigazgatója kedden, kétnapos kongresszusi meghallgatásának első napján. A szenátus igazságügyi és kereskedelmi bizottsága előtti meghallgatáson Zuckerberg a kaliforniai Dianne Feinstein szenátor kérdésére válaszolva kifejtette, hogy a vállalat olyan eszközöket fejlesztett ki, amelyek...

Itt ellenőrizhetjük, kémkedett-e utánunk a Facebookon a Cambridge Analytica

2018. április. 11. 06:25
Kicsit zavaros, fele angol, fele magyar oldalon már utána tudunk nézni, hogy a megfigyelt magyarok között vagyunk-e. A közösségi oldal hivatalos közleménye szerint tegnaptól a Facebook minden felhasználója, így a magyar felhasználók hírfolyamában is megjelenít egy figyelmeztetést. Hazai felhasználókat is érint a Cambridge Analytica kémkedési botránya.

A Facebook titokban törölte Zuckerberg üzeneteit a Messengerből

2018. április. 09. 06:22
Levelei egyszerre csak eltűntek a címzettek beérkező üzenetei közül. Nem véletlenül. A frissen napvilágra került eset sajnos jól példázza, milyen kettős gondolkodás hatja át a magánélet intimitásával kapcsolatban a Facebook gyakorlatát. Mint a The Verge is írja, a Facebook elismerte, hogy titokban törlik azokat az üzeneteket, amelyeket az alapító és vezérigazgató Mark Zuckerberg küldött a Messengerben.

„Mark Zuckerberget nem lehet kirúgni, de lemondhat”

2018. április. 06. 06:27
Ezt Felix Salmon fogalmazta meg a Wireden. Mert Zuckerberg a részvények többségével rendelkezik, ellenőrzi az igazgatótanácsot, más megoldás nincs. Sokak mellett Scott Stringer is megszólalt, annak a New York-i nyugdíjalapnak a vezetője, amelyik 1 milliárd dollárnyi összeget fektetett a közösségi oldalba.

Nem csak Zuckerbergnek jó üzlet a Facebook

2017. július. 10. 08:49
Valami ősi dolog lehet abban, hogy az ismert embereket nagy érdeklődés veszi körül, az erre való éhséget korábban a bulvár csökkentette, manapság viszont szélesebb a paletta. Szinte mindenkinek van Facebook vagy Instagram profilja, a celebek azonban már nem csak kedvtelésből használják ezeket a közösségi oldalakat, hanem üzleti vállalkozásként is. Szűts Zoltán médiakutató szerint a közösségi média ma már az a felület, ahol a kapuőröket kikerülve kommunikálhatunk...

Sikeres tesztrepülést végzett a Facebook internetdrónja

2017. július. 04. 14:26
Sikerrel vette tesztrepülését a Facebook drónja, az Aquila Arizonában, ez volt a második próbálkozás, az előzőnél az eszköz földbe csapódott. Mark Zuckerberg Facebook-alapító hosszú távú tervei szerint az Aquilához hasonló drónokkal négymilliárd olyan embert juttatnának internethez, akiknek ma kevés reményük van a csatlakozásra. “Ha az Aquila készen áll, napenergiával hajtott flottát építünk ki a drónokból, melyek internetkapcsolatot juttatnak a világon...

Cenzúraszoftvert fejlesztett a Facebook

2016. november. 24. 07:51
A közösségi oldal a tudósítás alapján a nyilvánosság korlátozására alkalmas eszközt fejlesztett kínai megrendelésre. Sem megerősíteni, sem megcáfolni nem kívánta az értesülést a Facebook, bár egy korábbi nyilatkozat szerint sok „időt fordítottak tanulásra” Kínában. Nem döntöttek ilyen fejlesztésről, közölte a közösségi portál szóvivője.

összesen: 20 db | 10 db/oldal

1 2