Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
33 találat a(z) "webshop" cimkére.

Az üzlet a neten van: tízből négyen már online vásárolnak

2019. január. 24. 10:00
Magyarországon dinamikusan nőtt az online kereskedelemben gyakran vásárlók aránya tavaly. Jól példázza ezt az is, hogy havi rendszerességgel is sokan vásárolnak a neten, sőt jó irányba indult el a fogyasztói tudatosság is.

Mitől félnek a legtöbben online vásárláskor?

2018. június. 26. 11:00
Mi történik az adatainkkal, biztonságosan használható-e a bankkártyás fizetés, meddig küldhetjük vissza a terméket - ezek a leggyakoribb kérdések Magyarország egyik legnagyobb webáruházának ügyfélszolgálatán.

A nagy online piacterek kisöprik a veszélyes termékeket

2018. július. 06. 10:00
Az Alibaba, az Amazon, az Ebay és a Rakuten-France kötelezettségvállalást írt alá hétfőn a veszélyesnek bizonyuló termékek gyorsabb eltávolítására - jelentette be az Európai Bizottság.

Több mint hárommillióan vásároltak tavaly online

2018. július. 02. 09:00
Az egy főre jutó vásárlások száma történelmi csúcson, meghaladta az évi 11 alkalmat. Az átlagos kosárértékek is nőttek, az eMAG-nál kiemelkedő mértékben.

Felpörögnek a webshopok decemberben

2018. december. 19. 13:00
A karácsony közeledtével felpörög az online vásárlás, a hazai webshopok éves forgalmuk 35-37 százalékát realizálhatják ebben az időszakban. Az év végi hajrá azonban nem ér véget az ünnepekkel, hiszen kezdetét veszi a termékek cseréjének, visszaküldésének időszaka, az Egyesült Államokban például tavaly az interneten vásárolt áruk csaknem harminc százalékát vitték vissza az üzletekbe.

Évről évre nő a külföldi webshopokban vásárló magyarok aránya

2017. április. 18. 11:11
Tízből hatan még a hazai oldalakat részesítik előnyben a GfK Digital Connected Consumer (DCC) felmérése szerint. 2016-ban tíz internetezőből már kilenc vásárolt online. A 2014-2016 közötti időszakot figyelembe véve látszik, hogy körükben évről évre nő a külföldi oldalakon vásárlók aránya annak ellenére, hogy az interneten vásárlók többsége – tízből hatan – szinte mindig, illetve inkább a hazai webáruházakat részesíti előnyben.

Ezt kell tudni saját webáruház nyitásához

2015. május. 27. 08:51
Nem véletlenül próbálnak olyan sokan webshopot nyitni, hiszen az online értékesítés Magyarország egyik leggyorsabban bővülő piaca. A Napközben műsora a legfontosabb tudnivalókat foglalta össze. Meredeken ível felfelé hazánkban az utóbbi öt-hat évben az online piac forgalma, s így egyre többen próbálnak általa legalább kiegészítő jövedelemre szert tenni, vagy akár önálló vállalkozást indítani. A Napközben most induló online bolt alapítójával, valamint jogi,...

Száznál több hamis gyógyszert forgalmazó magyar nyelvű honlapot találtak

2015. június. 30. 07:47
Több mint száz, vélhetően hamis gyógyszereket forgalmazó magyar nyelvű honlapot azonosítottak az internetes gyógyszerkereskedést ellenőrző idei nemzetközi Pangea akció keretében. A magyarországi szerverről működő weboldalakról vásárolt összes gyógyszer hamis, hatóanyag nélküli, illetve illegális volt. A Hamisítás Elleni Nemzeti Testület hétfői, az MTI-hez eljuttatott közleményében beszámolt a június 9. és 16. között tartott nyolcadik Pangea akcióról. Az Interpol...

Bankkártyás fizetés 5 perc alatt webshopoknak

2015. július. 27. 16:03
A Wordpress platform legnépszerűbb e-kereskedelmi rendszeréhez integrálta e-pénz és bankkártya-elfogadási rendszerét a Barion. A webáruházat üzemeltetők ezentúl villámgyorsan, rendkívül alacsony jutalékok mellett és személyes szerződéskötés nélkül tudják bevezetni a kártyás fizetést. A Wordpress a világ legelterjedtebb nyílt forráskódú tartalommenedzselési rendszere. Piaci részesedése meghaladja a 60 százalékot, míg a második helyen lévő Joomla mindössze 7, a...

21 százalékkal nőtt a magyar webshopok külföldi forgalma

2014. augusztus. 21. 18:20
Az idei év első fél évében 21 százalékkal nőtt a magyar webshopok külföldi PayPal forgalma az előző év azonos időszakához képest - közölte az online pénzügyi szolgáltató cég csütörtökön az MTI-vel. A legkeresettebb kategóriák között a számítógépes játékok, az autóalkatrészek, a szórakoztató-elektronikai készülékek, a divatcikkek, az utazási szolgáltatások és a szoftverek is megjelentek. A PayPal teljes forgalma 2013-ban 180 milliárd dollár volt, ami 24 százalékos...

összesen: 33 db | 10 db/oldal

1 2 3 4