Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
3 találat a(z) "szabadalom" cimkére.

Kiszivárgott: a Facebook látni akarja, ki van a közelünkben

2018. november. 09. 09:00
Ez nem holmi híresztelésből, hanem a közösségi portálnak az Amerikai Szabadalmi és Védjegy Hivatalhoz beadott szabadalmából derült ki.

Egyszerűbbé és olcsóbbá válik az európai szabadalmi rendszer

2012. december. 12. 06:11
A negyven éve húzódó tárgyalások eredményeként az Európai Parlament kedden jóváhagyta az európai szabadalomról szóló megállapodást. Szájer József fideszes EP-képviselő kiemelte: "A döntés révén a jelenleg széttagolt európai szabadalmi rendszer egyszerűbbé és olcsóbbá válik, s csökkennek a vállalkozások szabadalmi jogvitákkal kapcsolatos költségei. Ez komoly segítség a kis- és középvállalkozások számára, hogy nemzetközi szinten növelni tudják versenyképességüket".

Az SZTNH is tiszteleg az emberi tudás és kreativitás előtt

Steve Jobs szellemitulajdon-jogait bemutató kiállítást nyitott a WIPO

2012. április. 07. 06:54
Április 26-án, azaz a szellemi tulajdon világnapján idén a látnok újítókat ünnepli a Szellemi Tulajdon Világszervezete (WIPO). A nemzetközi szervezet évről évre megjelöl egy-egy témát a világnap üzeneteként, mottójaként. Az elmúlt években a zöld technológiára, az innováció társadalmi hatásaira és a jövő tervezésére fókuszált, míg idén olyan újítók előtt kíván tisztelegni, akik megváltoztatták azt, ahogy a minket körülvevő világot érzékeljük. A szellemi tulajdon...