Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
140 találat a(z) "startup" cimkére.

Startup verseny a Dunán: Budapestre jött Rheinland Pitch egyik elődöntője

2018. március. 29. 12:00
Rheinland Pitch on Danube címmel rendezte meg a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) a Digital Stadt Dusseldorf Egyesülettel és a Startplatz Dusseldorffal együttműködve 2018. március 27-én a Rheinland Pitch németországi startup verseny elődöntőjét.

Pozsonyban is kerékpárkölcsönző rendszer indul a Mol Bubi mintájára

2018. május. 16. 08:00
Még a nyári szünet előtt, várhatóan júniusban beindul az új pozsonyi kerékpárkölcsönző rendszer, amely a Mol Bubi mintájára jön létre a Mol szlovák leányvállalata, a Slovnaft és a helyi önkormányzat együttműködésének köszönhetően - derült ki az olajipari cég sajtóközleményéből, amelyet kedden küldtek el az MTI-nek. A helyi közbringa rendszer közös kiépítéséről tavaly tavasszal írt alá szándéknyilatkozatot a Slovnaft és Pozsony. A tervek szerint kétmillió eurós,...

Magyar startup mutathat új utat a városi csomagszállításban

2018. május. 16. 07:00
A Start it @K&H inkubátor csapata, a ViddL csapata döntős lett a PowerUp! közép-európai energetikai versenyen. A hazai startup online rendszere a futárszolgálatoknál olcsóbb, igények szerinti szállítást és gyors, egyszerű csomagfeladási lehetőséget kínál, új utat nyitva ezzel a városon belüli csomagszállításban. Május 8-án rendezték meg Közép-Európa legnagyobb energetikai versenye, a PowerUp! sorozat magyarországi fináléját, ahol elsősorban a mobilitás, a...

Tudásbázis épül a hazai startupokról

2018. június. 28. 09:00
Folyamatosan frissülő tudásbázis épül a startupok tevékenységéről a Startupinfo.hu weboldalon. A Filter innovatív hírszűrő platform motorjával működő oldal szerkesztett formában, témák szerint rendszerezve gyűjti össze a startupvilág magyar és angol nyelvű információit. Az érintett cégek aktívan is bekapcsolódhatnak a tudásanyag bővítésébe.

Több bevételt hoznak a nők által alapított startupok

2018. június. 13. 09:00
Minden egyes befektetett dollár után több mint kétszer akkora bevételt termelnek, mint azok, amelyeket férfiak alapítottak – derül ki egy kutatásból. Mi lehet ennek az oka?

Hazai fejlesztés: közösségi autómegosztás a repülőtéren

2018. február. 22. 08:00
Külföldi utazások alatt az autók nagy hányada kihasználatlanul áll – erre kínál gazdaságos megoldást a magyar alapítású startup, a BeeRides.

Női vállalkozók: várják hazai startupok jelentkezését a nemzetközi versenyre

2018. február. 19. 14:44
A Women Startup Competition évente megrendezett, több európai városon átívelő tréning és versenysorozat. Olyan startupoknak ad lehetőséget, melyek csapata legalább fele nőkből áll, vagy női vezetővel rendelkezik.

Hetedszerre mérkőztek meg válogatott startupok a BVK Be Smart startup versenyén

2018. február. 02. 16:22
Január 31-én lezajlott a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK), Magyarország Lisszaboni Nagykövetsége és az Antall József Tudásközpont, a think.BDPST szervezője közös rendezésében megvalósuló 7. Be Smart startup verseny döntője. Az első körön sikeresen túljutott, rendkívül erős mezőnyben 25 innovatív vállalkozás szerepelt. Jól felkészült előadókat és nagyon színvonalas pitch-eket láthatott a zsűri.

Spanyolország felé nyitnak a magyar startupok

2018. április. 25. 12:00
2018. április 23-24-én Madridban és Santanderben mutatkoztak be budapesti startupok a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) és Magyarország Madridi Nagykövetsége szervezésében. A BVK Be Smart versenyének nyertesei, a Route4U és az Electromega képviselte hazánkat Spanyolországban a magyar V4-es elnökség keretében nagykövetségünk által szervezett, a négy ország startup ökoszisztémáit együttesen bemutató két napos konferenciasorozaton.

Jön a Startup Safary

2018. április. 17. 07:07
Néhány éve alakultak, Budapesten működnek, de már a világpiacra dolgoznak és ügyfeleik, bevételük nagy része külföldről származik. Nem akarnak elmenni a magyar fővárosból. Miért is? Hogyan szereztek az utóbbi években összesen 8 millió dollár kockázati tőkét? Miként sikerül magyar cégként az amerikai piacot meghódítani? Négy feltörekvő startup cég ült egy asztalhoz a budapesti Loffice közösségi irodában, hogy megossza tapasztalatait. A beszélgetés apropója:...

összesen: 140 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11