Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
135 találat a(z) "startup" cimkére.

Startup verseny a Dunán: Budapestre jött Rheinland Pitch egyik elődöntője

2018. március. 29. 12:00
Rheinland Pitch on Danube címmel rendezte meg a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) a Digital Stadt Dusseldorf Egyesülettel és a Startplatz Dusseldorffal együttműködve 2018. március 27-én a Rheinland Pitch németországi startup verseny elődöntőjét.

Hazai fejlesztés: közösségi autómegosztás a repülőtéren

2018. február. 22. 08:00
Külföldi utazások alatt az autók nagy hányada kihasználatlanul áll – erre kínál gazdaságos megoldást a magyar alapítású startup, a BeeRides.

Női vállalkozók: várják hazai startupok jelentkezését a nemzetközi versenyre

2018. február. 19. 14:44
A Women Startup Competition évente megrendezett, több európai városon átívelő tréning és versenysorozat. Olyan startupoknak ad lehetőséget, melyek csapata legalább fele nőkből áll, vagy női vezetővel rendelkezik.

Hetedszerre mérkőztek meg válogatott startupok a BVK Be Smart startup versenyén

2018. február. 02. 16:22
Január 31-én lezajlott a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK), Magyarország Lisszaboni Nagykövetsége és az Antall József Tudásközpont, a think.BDPST szervezője közös rendezésében megvalósuló 7. Be Smart startup verseny döntője. Az első körön sikeresen túljutott, rendkívül erős mezőnyben 25 innovatív vállalkozás szerepelt. Jól felkészült előadókat és nagyon színvonalas pitch-eket láthatott a zsűri.

Jön a Startup Safary

2018. április. 17. 07:07
Néhány éve alakultak, Budapesten működnek, de már a világpiacra dolgoznak és ügyfeleik, bevételük nagy része külföldről származik. Nem akarnak elmenni a magyar fővárosból. Miért is? Hogyan szereztek az utóbbi években összesen 8 millió dollár kockázati tőkét? Miként sikerül magyar cégként az amerikai piacot meghódítani? Négy feltörekvő startup cég ült egy asztalhoz a budapesti Loffice közösségi irodában, hogy megossza tapasztalatait. A beszélgetés apropója:...

Csevegőbotos fizetést mutatott be a magyar cég San Franciscóban

2017. szeptember. 28. 08:06
A megoldás segítségével csevegőalkalmazásokon keresztül vásárolhatunk. A San Francisco-ban megrendezett idei Disrupt konferencián a magyar Talk-A-Bot bemutatta a csevegőbot-megoldását a nyilvánosság számára. A technológia, amely természetes párbeszédet képes folytatni a felhasználóval, a Cellum biztonságos tranzakciós platformját felhasználva lehetővé teszi áruk és szolgáltatások megvásárlását csevegőprogramokon keresztül.

Expressz belépőjegy a nagyvállalati világba

2017. szeptember. 20. 08:34
Induló hazai vállalkozások tömegének jelent kihívást, hogy miként kerülhetnek ötleteikkel, megoldásaikkal a nagyvállalatok látókörébe. Ezen belépő megszerzésében segíthet az SAP szoftvercég programja. Olyan innovatív, egyedi alkalmazásokat fejleszteni kívánó cégeket, startupokat, fejlesztői közösségeket, vagy éppen érett vállalatokat keres az Innovmatch verseny, ahol a résztvevők igazi nagyágyúk, a regionális nagyvállalatok kihívásaira tudnak jól használható...

Magyar-lengyel stratégiai megállapodást írtak alá az okos technológiákról

2017. szeptember. 06. 07:49
Az okos technológiákra szakosodó lengyel és magyar klaszterek stratégiai megállapodást írtak alá kedden a dél-lengyelországi Krynicában rendezett nemzetközi gazdasági fórumon, Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke és Marek Kuchcinski, a lengyel szejm elnöke jelenlétében.

Magyar startupok pályázhatnak Google pénzekért

2017. szeptember. 05. 20:07
A kiválasztott startupok az 50 000 dolláros, azaz körülbelül 12,8 millió forintos pénzbeli támogatás mellett részvételt nyernek az óriásvállalat kéthetes San Franciscó-i képzőtáborába. A Google egyre több olyan kezdeményezést indít világszerte, amely a startupok és vállalkozók támogatását szolgálja. A Launchpad Accelerator hat hónapos program, kifejezetten olyan startupoknak, amelyek már biztos piaci pozícióval rendelkeznek, és további növekedést szeretnének...

Még várja a startupokat a Telenor Magyarország

2017. szeptember. 02. 15:49
A Telenor Magyarország másodszor is meghirdeti startupokat támogató akcelerátor-pályázatát. Szeptember 4-ig jelentkezhetnek a vállalkozások, amelyek közül három vehet részt az intenzív fejlesztőprogramban. A startupok azonnali 5-10 millió forintos befektetést, a Telenor szerint összesen 150 millió forint értékű támogatást kapnak. A program végén, 2018 márciusában szervezett Demo Dayen a támogatott startupok befektetők előtt prezentálhatják az elért eredményeiket...

összesen: 135 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11