Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
7 találat a(z) "mobilapplikáció" cimkére.

Mobilapplikáció tájékoztat az élelmiszerek eredetéről

2019. január. 18. 11:05
Olyan alkalmazást fejlesztett a Természetvédelmi Világszövetség (WWF) egy technológiai és befektetési vállalattal, amelynek révén a fogyasztók mobiljukon keresztül is tájékozódni tudnak arról, hogy a megvásárolt élelmiszerek zöld és etikus forrásból származnak-e.

Automatikusan hívja a mentőket a magyar fejlesztésű mobilapplikáció

2019. február. 15. 11:00
Szerencsére nem mindennapos eset, de előfordul, hogy valaki közlekedési balesetet szenved, de nem képes segítséget – mentőt, tűzoltót vagy akár a családtagját – hívni.

Mobilapplikáció segít a környezetbarát szokások kialakításában Kínában

2019. április. 24. 09:00
Applikáción belüli játékkal igyekszik segíteni felhasználóit a környezetbarát szokások kialakításában az Alipay, Kína egyik legnépszerűbb mobil- és online fizetési platformja - derül ki a CGTN kínai nemzetközi kínai televízió hírportáljának szerdai cikkéből.

Jól jöhet a sikeres közbeszerzéshez a mobilalkalmazás

2018. június. 01. 07:30
Új, az átláthatóságot növelő funkciókkal bővült a már ötezer felhasználóval rendelkező Napi közbeszerzés mobilapplikáció. Erről beszélt Rigó Csaba Balázs, a Közbeszerzési Hatóság elnöke háttérbeszélgetésen Budapesten csütörtökön. Az új funkciók közül kiemelte a menedzser értesítőt, amelynek segítségével könnyebben értesülhetnek az ajánlattevők a működési területüket érintő új közbeszerzési kiírásokról.

Hungarikum mobilapplikációs pályázatokat díjaztak

2018. január. 30. 12:00
Húsz Corvinusra járó alapszakos hallgató a Z generáció számára készített mobilapplikációs kreatív üzleti ötletét részesítették elismerésben a Földművelésügyi Minisztériumban. A tárca képviseletében Szakáli István Loránd agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős helyettes államtitkár adta át a díjakat - írja közleményében a Földművelésügyi Minisztérium (FM). A pályamunkák megalkotói a nemzeti értékek online-alapú, játékos népszerűsítését kívánták elérni...

Túl van a százezer letöltésen a MÁV mobilapplikációja

2015. augusztus. 14. 12:01
Augusztus elejére már több mint százezren töltötték le a Vonatinfó alkalmazást, amellyel a vonaton utazók útközben is folyamatosan követhetik az aktuális vasúti információkat. Az ingyenes applikáció elérhető Android, iOS és Windows Phone operációs rendszeren is, az androidos letöltések száma nyár közepére meghaladta a 65 ezer 700-at - írja közleményében a vasúttársaság. Az alkalmazás öt hónapja működik, az utasok visszajelzései alapján hamar közkedveltté vált.

Eltűnt idős embert találtak meg Vöröskereszt mobilapplikációval

2014. május. 21. 00:45
Élesben is sikerrel vizsgázott a Magyar Vöröskereszt új, eltűnt személyek felkutatását segítő mobilalkalmazása. Egy idős férfit találtak meg az applikáció segítségével hétfő hajnalban, Pilis külterületén. Nincs egy hónapja, hogy a Magyar Vöröskereszt és a Telenor bemutatta az eltűnt személyek felkutatásában segítséget nyújtó új mobilalkalmazását, máris sikerült megtalálni vele egy eltűnt idős bácsit. A 76 éves férfi még vasárnap tűnt el Pilis külterületén,...