INSIDE ITB 2014

2014. szeptember 8. hétfő, 08:08 ITB • IT-Business Publishing, itbusiness leadership award, Rékasi tibor, fogadás
Idén a Magyar Nemzeti Galéria adott otthont az IT-Business Publishing (ITB) hagyományos szezonnyitó fogadásának, ahol 295 vezető jelent meg. Az ITB „back to the business” partijaként jegyzett Inside ITB rendezvényen jelentette be a kiadó az itbehaviour, a kiadó új lapja elindítását. Az esten az ITB átadta a szakmai zsűri által megszavazott díjait. Az itbusiness leadership award díjat idén a Magyar Telekom és az ApPello pályázata érdemelte ki, különdíjat a Business Telecom pályázata kapott. Az év legsikeresebb ict-menedzsere 2014 díjat Rékasi Tibor vihette haza. Idén 12. alkalommal rendezte meg az ITB szezonnyitó fogadását. Ezen a kiadó bejelentette, hogy szeptember közepétől elindítjuk új-régi magazinját, az itpeople-ből prémiummá avanzsáló itbehaviour havilapot, hogy teljes körű szakmai támogatást nyújtson az ict-menedzsereknek.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása

„Ehhez a szakmai hátteret a 3B – Behaviour Based Business – pszichológiai és üzletfejlesztési rendszer biztosítja, amelynek megalkotójával, Palencsár Miklóssal médiaterületen kizárólagos megállapodást kötöttünk. Így az itbehaviour olvasói hónapról hónapra valódi, viselkedés alapú üzletfejlesztési tanácsadást kapnak majd konkrét it-telco cégek sorsának bemutatásán, fejlesztésén keresztüli tapasztalatokra építve”, nyilatkozta Sziebig Andrea, az ITB ügyvezető-főszerkesztője.

Az Inside ITB rendezvényre időzítve jelent meg „Az ict-piac nagykönyve 2014” című évkönyv, amely idén a hagyományos blokkok mellett a Behaviour & Business résszel egészült ki. Ez a blokk kitér a szervezetfejlesztés fontosságára: egy cég szerkezete pontosan úgy néz ki, ahogy azt a cég vezetőjének személyiségtípusa diktálja. Választ ad arra a kérdésre, hogy szervezetet vagy üzlet kell-e fejleszteni. Megmagyarázza, mi az eredeti, az álarc és a módosult személyiségtípus.

A nagykönyvben a kiadó idén is publikálta az ict-iparág legsikeresebb szakembereinek toplistáját, amely a felkért szakmai zsűri és az olvasók szavazatai alapján állt össze. Az év legsikeresebb ict-menedzsere 2014  díjban Rékasi Tibor, a T-Systems Magyarország vezérigazgatója részesült. A TOP 25 teljes lista itt érhető el. Tizedik éve talál gazdára a kiadó által életre hívott „itbusiness leadership award” iparági elismerés. A szerkesztőség mellett öttagú, független, szakmai zsűri értékelte a beérkező pályázatokat. A „Projektfejlesztés” kategória nyertese a Magyar Telekom lett. Pályázatuk címe: Fejlett mobiltechnológián alapuló betegirányítási rendszer.

A „Termékfejlesztés” kategória győztese az ApPello Kft.

Pályázatuk témája: Gyors és flexibilis alkalmazásfejlesztés a költséghatékonyság jegyében.

Az idei különdíjat a Business Telecom nyerte: XPrime egyedi internetmegoldás című pályázatával.