Digitális idegenvezetővel lép piacra egy új közösségi autós app

2017. július 14. péntek, 09:29 • www.hirado.hudigitális idegenvezető, startup, Hoopps
A Hoopps nevű magyar fejlesztésű alkalmazás digitális idegenvezetővel felszerelt autót is kínál a felhasználóknak. A Hoopps egy egyedülálló, új utazási formát igyekszik meghonosítani, amely ötvözi a komplex idegenforgalmi, s turisztikai szolgáltatásokat.

Twitter megosztás
Google+ megosztás
Cikk küldése e-mailben
Cikk nyomtatása

A startup a marketing és turisztika összefogásával kínál megfizethető applikációs alapú autós utazást, ezzel megkönnyítve a hétköznapok közlekedését Budapesten.  Az innovatív idegenvezetés lényege a turisztikai szolgáltatás, amely az autóban, mozgás közben válik értelmezhetővé. Az autóban ülve bemutatják az útvonalon található nevezetességeket, valamint a leglátogatottabb és leghangulatosabb helyeket.

A Hoopps alkalmazás Androidra és iOS-re egyaránt letölthető, és mindössze néhány adat megadásával pár perc alatt regisztrálhatunk is rajta. Bankkártya-adataink rögzítése után megrendelhetjük az első utazást, majd később nyomon követhetjük az összes korábbi fuvarunkat.

A magyar startup célja, hogy néhány éven belül kizárólag elektromos autókkal dolgozhasson, ezáltal nem csak környezettudatosabban tudnak közlekedési lehetőséget biztosítani a felhasználók számára, de akár ingyenes utazást is lehetővé tudnak tenni a későbbiekben.